Alle collecties
Widgets
Media widgets
Ontdek onze geweldige foto widgets
Ontdek onze geweldige foto widgets

Afbeeldingen zijn van onschatbare waarde voor elke website.

Ralph avatar
Geschreven door Ralph
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verrijk je website met visuele pracht!

Afbeeldingen trekken bezoekers aan, versterken boodschappen en voegen visuele aantrekkingskracht toe aan je online aanwezigheid. Daarom bieden we een grote reeks aan widgets, waarmee je moeiteloos afbeeldingen kunt integreren in je website. Maar met zoveel keuze, kan het een beetje verwarrend zijn. Geen zorgen, dit artikel biedt je een overzicht van al onze foto widgets en de verschillen ertussen.

Ontmoet de widgets:

1. Afbeelding

De eenvoudige en klassieke afbeelding widget. Perfect als je gewoon een enkele afbeelding nodig hebt om je verhaal te vertellen. Met de mogelijkheid om links en tekst toe te voegen, biedt het de basisfunctionaliteit die je nodig hebt.

2. (Content) Media slider

Deze widget voegt dynamiek toe aan je website met een automatische diavoorstelling van afbeeldingen. Je kunt zelfs instellen hoeveel foto's tegelijkertijd op de pagina verschijnen. Met knoppen, tekst en meerdere afbeeldingen kun je je boodschap op een boeiende manier overbrengen.

Media slider

3. Carrousel weergave

De carrousel widget combineert handmatige en automatische diavoorstellingen. Kies ervoor om één foto tegelijkertijd weer te geven of laat de carrousel automatisch doorlopen. Ideaal voor het tonen van producten of portfolio-items.

4. Fotogalerij

Wil je een reeks afbeeldingen over je hele pagina verspreiden? Dan is de fotogalerij de perfecte keuze. Je kunt tekst, knoppen en zelfs de indeling aanpassen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een unieke galerij-ervaring.

Fotogalerij

5. Gallery slider

Een eenvoudige manier om meerdere foto's te presenteren. Bepaal zelf hoeveel foto's je tegelijkertijd wilt tonen en voeg tekst toe voor extra context. De zweef-functie voegt een interactief element toe voor je bezoekers door tekst te laten verschijnen op de afbeeldingen.

6. Galerij pop-up

Deze widget is ideaal voor het tonen van meerdere afbeeldingen in een elegante pop-up stijl. Voeg beschrijvingen toe aan elke foto, die verschijnen wanneer een bezoeker op de afbeelding klikt. Een stijlvolle manier om je portfolio te presenteren.

7. Waterwheel slider

De waterwheel slider combineert ook handmatige bediening met automatische afspeelmogelijkheden. Toon één foto tegelijkertijd en bied een glimp van andere afbeeldingen aan de zijkanten om een overzichtelijke en interactieve ervaring te creëren.

Waterwheel slider

8. Shuffle galerij

Deze widget is ontworpen voor websites met een overvloed aan afbeeldingen. Categoriseer je foto's en laat bezoekers eenvoudig filteren op de gewenste categorieën. Ideaal voor grote collecties en portfolio's.

9. GGO Galerij

De GGO galerij is ontworpen om zo aanpasbaar mogelijk te zijn. Hij bevat ook de mogelijkheid om beschrijvingen toe te voegen aan je foto's en om ze in detail te bekijken met een pop-up.

Vergelijkingstabel:

Klik op de afbeelding om de vergelijkingstabel te vergoten.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op door rechtsonder een chat te starten. Wij helpen je graag!

Vindwoorden: galerij, slider, afbeeldingen, foto’s, widget, widgets, Google afbeeldingen, vergelijk

Was dit een antwoord op uw vraag?