Voor en na afbeelding widget toevoegen aan je website of webshop
Voor en na afbeelding widget toevoegen aan je website of webshop

[VIDEO] We leggen uit hoe je een voor en na afbeelding widget toevoegt aan je website of webshop.

Jacques Stoop avatar
Geschreven door Jacques Stoop
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een voor en na afbeelding widget?

• Mensen willen graag zien wat een bedrijf verkoopt of kan leveren.

• Je geeft bewijs van goed werk wat je hebt geleverd.

Wat is een voor en na afbeelding widget?

Met een voor en na widget kan je het resultaat van een product of dienst wat jij levert laten zien. Wij kunnen dus bijvoorbeeld een foto van een oude website en van een nieuwe website die net door ons gemaakt is laten zien en een hovenier kan bijvoorbeeld een foto van een overwoekerde tuin laten zien en een foto van het resultaat wanneer hij in die tuin heeft gewerkt. Deze foto's worden dan naast elkaar gezet en bezoekers van je website of webshop kunnen dan met een slider aangeven hoeveel ze van een foto willen zien.

Hoe voeg ik een voor en na afbeelding widget toe aan mijn website of webshop?

Video-uitleg:

Tekst-uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Klik in de beheer omgeving van je website of webshop in de linkerbalk op widgets en zoek naar "Voor en na".

3. Sleep deze widget naar de gewenste plek.

4. Er zal standaard een afbeelding in staan van een reuzenrad. Om deze te vervangen klik je in het vak "Afbeelding".

5. In het vak onder de tekst "voor" plaats je de afbeelding die hier moet. Deze komt aan de linkerkant in de widget te staan.

6. Je kunt de tekst van het label aanpassen. De label van de tekst verschijnt wanneer iemand met zijn muis op de afbeelding komt. Deze tekst staat standaard ingesteld op "Before". Je kunt het label ook uitzetten door op het oog icoontje te klikken.

7. In de Alt tekst vul je een korte omschrijving in van de afbeelding. Zo weten zoekmachines wat er op de afbeelding staat.

8. In het vak onder de tekst "na" plaats je de afbeelding die hier moet. Deze komt aan de rechtskant van de widget te staan.

9. Ook hier kan je de label tekst aanpassen. Deze staat standaard op "After".

10. In de Alt tekst vul je weer een korte omschrijving in.

11. Je kunt het ontwerp van de widget aanpassen door in het venster waarin je nu zit bovenin op "Ontwerp" te klikken.

12. Onder "Afbeeldingen en schuifregelaar" kan je de hoogte en breedte van de widget aanpassen en kan je de kleur van de schuifregelaar aanpassen.

13. Onder "Labels" kan je de kleuren, positie en lettertype van de labels aanpassen.

14. Onder "Ruimte" kan je extra ruimtes om de widget toevoegen.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je een voor en na afbeelding widget toegevoegd aan je website of webshop. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.