Media widgets
Een afbeelding widget toevoegen aan je website

[VIDEO] Eén foto zegt meer dan duizend woorden!😉

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een afbeelding widget gebruiken?

Een afbeelding geeft veel meer duidelijkheid als een stuk tekst. Door een afbeelding te gebruiken blijven bezoekers meer geïnteresseerd en pakken ze de informatie snel op. Een afbeelding blijft ook makkelijker in je gedachte als een heel stuk tekst.

Hoe voeg je een afbeelding widget toe?

Video uitleg:

[video volgt]

Tekst uitleg:

Afbeelding toevoegen:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga naar de pagina waar je een afbeelding toe wil voegen.

3. Ga naar "Widgets" in de linker balk.

4. Zoek naar "Afbeelding".

5. Sleep de widget naar de plek waar je een afbeelding toe wil voegen en laat los als de widget op de goede plek staat.

6. Kies de afbeelding die je toe wil voegen.

7. Vul in het veld: "Alt-tekst" een goede benaming in voor de afbeelding.
    TIP: Druk op het "?" boven het invulveld voor meer informatie over wat de alt-tekst precies doet voor je afbeeldingen.

8. Vul in het veld: "Tooltips" in wat je de bezoeker wil laten zien wanneer ze voor een paar seconden hun muis over de afbeelding houden.

9. Vul in het veld: "Onderschrift" de tekst in die je onder de afbeelding wil hebben staan. (Als je dit niet wil kan je het leeg laten.)

10. Wil je jouw wijzigingen zichtbaar maken op je live website vergeet dan niet om op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan.

Afbeelding linken:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Klik met de rechtermuisknop op de widget.

3. Ga naar "Inhoud bewerken > Linkafbeelding".

4. Kies waar je de afbeelding naartoe wil laten linken en druk op die optie.

5. Vul daarna de eventuele URL, email, telefoonnummer, bestand in of kies een al bestaande pagina.

6. Wil je jouw wijzigingen zichtbaar maken op je live website vergeet dan niet om op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet je hoe je een afbeelding widget toevoegt aan je website. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Vindwoorden: