Windows 10 mail instellen

Nieuw e-mailaccount instellen in Windows 10

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Herhaal onderstaande stappen per e-mail account dat je wilt instellen.

1. Open het Windows programma genaamd "Mail".

2. Klik op "+ Account toevoegen".

3. Selecteer "Geavanceerde configuratie".

4. Kies bij soort account voor "Internet-e-mail".

5. Bij e-mailadres en gebruikersnaam vul je jouw e-mailadres in.

6. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in.
7. Voer een accountnaam in waardoor jij het e-mailaccount kunt herkennen.
8. Voer bij berichten verzenden met deze naam jouw naam en bijv. bedrijfsnaam in, wij gebruiken "Naam medewerker | GraagGoedOnline.nl".

9. Voer bij server inkomende mail en server uitgaande mail (dit staat iets verder naar onder) "db6193kvm28.ixlhosting.nl" in.
10. Kies bij accounttype voor "IMAP4" of "POP3".

11. Vink alle keuzes onderaan aan.

12. Druk op "V Aanmelden" onderaan. Je e-mail account is nu links in je e-mailaccount overzicht verschenen en is klaar voor gebruik. Wanneer je jouw bestaande e-mail hebt overgezet dan kan het enkele minuten tot zelfs uren duren voordat alle mail is ingeladen.