E-mail
E-mail op mobiel of tablet instellen
Een e-mail account instellen op je iPhone of iPad

Nieuw e-mailaccount instellen op je iPhone of iPad.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Video Uitleg:

Tekst uitleg:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts en wachtwoorden' en tik op 'Nieuwe account'. Als je iOS 10.3.3 of lager gebruikt, ga je naar 'Instellingen' > 'Mail' > 'Accounts' en tik je op 'Nieuwe account'.

2. Tik op 'Anders' en vervolgens op 'Voeg mailaccount toe'.

3. Voer je naam, e-mailadres, wachtwoord en een beschrijving van uw account in.

4. Tik op 'Volgende'.

5. Kies 'IMAP' of 'POP' voor uw nieuwe account. Lees hier wat het verschil is tussen 'IMAP' en 'POP'.

6. Voer 'Server inkomende post' en 'Server uitgaande post' het volgende in als hostnaam: db6193kvm28.ixlhosting.nl

• Inkomende e-mail: 993

• Uitgaande e-mail: 465

SSL moet aangevinkt worden waar mogelijk.
Identiteitscontrole moet staan op “wachtwoord”.