Blog
Mijn blogpost heeft een verkeerde afbeelding of tekst

Heb je net een nieuwe aanpassing gedaan aan een blogpost maar wordt de aanpassing niet op je live website zichtbaar?

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoogstwaarschijnlijk ben je vergeten om de blogpost an sich nog opnieuw te publiceren. Ga als volgt te werk om alle aanpassingen zichtbaar te maken:

Je website én de aangepaste blogpost(s) opnieuw publiceren

1. Ga naar via het tandwiel icoon naar de instellingen van de betreffende blogpost. Kun je deze instelling niet vinden bekijk dan de video in het artikel "Een blog toevoegen aan je website".

2. Je ziet aan de poststatus dat de post opnieuw gepubliceerd moet worden, zie de screenshot hieronder.

3. Om de post opnieuw te publiceren, druk je op "Opnieuw publiceren".
    PRO TIP: wijzigt je titel? Pas de URL aan van de blogpost (het tweede rood omlijnde vlak in de screenshot hieronder) zodat deze aansluit bij op de titel van de post.

4. Wil je jouw aanpassingen zichtbaar maken op je live website vergeet dan niet om (ook) op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan.

Vindwoorden: fout, bug, blogfout