Je site mobiel bewerken uitgelegd

Pas je website ook onderweg aan en vergeet dus nooit meer die belangrijke (prijs)wijziging!

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom je site mobiel bewerken?

Omdat het heel handig is om snel een aanpassing te doen aan je website wanneer je buiten het bereik van je computer of laptop bent. Zo hoef je niet te wachten met de aanpassing én kun je het niet vergeten.

Wat kan je mobiel bewerken?

• Verander bijna alle teksten en afbeeldingen van je website, je kunt zelfs afbeeldingen van je eigen mobiel gebruiken.

• Publiceer de veranderingen met één klik.

Hoe werkt het?

Video uitleg:

Tekst uitleg:

Teksten aanpassen:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl met je mobiel en druk bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga met behulp van de navigatie naar de pagina waar je een tekst wil bewerken.

3. Druk op het stuk tekst wat je wil veranderen.

4. Druk daarna op "Bewerken".

5. Nu kan je de tekst veranderen.

6. Vergeet op het einde als je klaar bent niet op "Publiceren" te drukken linksonder in het scherm.

Afbeeldingen aanpassen:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl met je mobiel en druk bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga met behulp van de navigatie naar de pagina waar je een afbeelding wil bewerken.

3. Druk op de afbeelding die je wil veranderen.

4. Druk daarna op "Bewerken".

5. Druk daarna nog een op de afbeelding die onder in je scherm verschijnt.

6. Nu kan je de afbeelding bewerken.

7. Vergeet op het einde als je klaar bent niet op "Publiceren" te drukken linksonder in het scherm.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet je onderweg te website aanpast. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Vindwoorden: mobiele editor, onderweg, snel, aanpassingen, telefoon