Voorgemaakte(!) secties toevoegen aan je website of webshop

[VIDEO] Kant-en-klare inhoud, perfect vormgegeven, zonder moeite toevoegen aan je pagina.

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een sectie?

Secties helpen je om snel een fantastische site of shop te maken!

Wat is een sectie?

Secties zijn voorgemaakte rijen/kolommen met widgets die je kunt toevoegen aan je website. Er zijn tal van categorieën met daarin secties die ook maandelijks uitgebreid worden! Nadat je de sectie hebt geplaatst kun je deze volledig aanpassen naar jouw wensen zoals met alle andere onderdelen van je site of shop.

Hoe voeg je een sectie toe aan je website of webshop?

Video-uitleg:

Tekst-uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga naar de pagina waar je de sectie wilt toevoegen.

3. Druk tussen twee rijen in op de knop "+ Sectie toevoegen".

4. Klik bij de linkerbalk op een categorie.

5. Klik op het gewenste sectie design.
    TIP: gebruik de pijlen < links / rechts > om snel door de secties te bladeren.

6. Druk op de knop "Opslaan" om de sectie aan je pagina toe te voegen of druk op de knop "Opslaan en nog een toevoegen" om de sectie toe te voegen en om verder te zoeken naar een andere sectie.

7. Pas de inhoud en het ontwerp van de sectie aan naar de gewenste instellingen.
    TIP: hergebruik secties! Zie de video voor meer uitleg.

8. Wil je jouw wijzigingen zichtbaar maken op je live website of webshop vergeet dan niet om op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan de pagina.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je een sectie aan je website/webshop toegevoegd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.