Conversie verhogende widgets
Zwevende knop toevoegen aan je website of webshop

[VIDEO] We leggen je uit hoe je een zwevende button toevoegt aan je website of webshop en hierdoor meer aanvragen oftewel conversies krijgt.

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een zwevende knop?

Een zwevende knop blijft altijd op dezelfde plek van het scherm staan. Op deze manier houd je een contactknop of een offerte aanvragen knop altijd in beeld wat betekent dat je bezoeker hier makkelijker en dus sneller op drukt. Dit betekent weer meer aanvragen oftewel conversies!

Wat is een zwevende knop?

Een zwevende knop is hetzelfde als een normale knop, het enige verschil is dat de positie op het scherm altijd hetzelfde blijft. Op deze manier is de knop altijd zichtbaar, waar je ook bent op de pagina.

Hoe voeg je een zwevende knop toe aan je website of webshop?

Video uitleg:

Tekst uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Klik op de pagina waar je jouw site/shop kunt bewerken in de linkerbalk op "widgets".

3. Zoek naar "knop" en sleep het op de pagina.

4. Klik in de pop-up op "ontwerp".

5. Scroll naar "zwevend" en vink deze optie aan.

6. Kies de positie van de knop met het menu dat je te zien krijgt en stel de positie verder naar jou smaak in door de ruimten aan te passen.

7. De verdere instellingen zijn hetzelfde als een normale knop.

8. Wil je de knop op jou live site hebben druk dan op "Opnieuw publiceren".

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je een zwevende knop aan je website/webshop toegevoegd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.