Een spacer widget toevoegen aan je website

[VIDEO] Vul lege ruimtes of creëer afstand met een spacer widget!

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een spacer gebruiken?

Een spacer is de perfecte oplossing voor een lege kolom. Door er een spacer in te zetten hoeft je geen marges toe te voegen om de kolom zich te laten gedragen.

Het is ook een perfecte oplossing wanneer je alleen marge toe wilt voegen op desktop of tablet. In plaats van de hele rij te kopieren en te verbergen op desktop en tablet kan je een spacer toevoegen en die verbergen op desktop of tablet. Zo hoeft je je content niet twee keer aan te passen in de toekomst.

Wat zijn spacers?

Een spacer is een 'lege' widget die gebruikt wordt om ruimte te creëren of lege ruimte te vullen.

Hoe voeg je een spacer toe?

Video uitleg:

Tekst uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga naar de pagina waar je de spacer toe wil voegen.

3. Ga naar "Widgets" in de linker balk.

4. Zoek naar "Spacer".

5. Sleep de widget naar de juiste plek waar je een spacer toe wil voegen en laat los wanneer de widget op de juiste plek staat.

6. Je kan de spacer nu aanpassen naar de gewenste hoogte en breedte.

7. Wil je jouw wijzigingen zichtbaar maken op je live website vergeet dan niet om op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet je hoe je een spacer toevoegt aan je website. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Vindwoorden: spacer, lege ruimte vullen, ruimte creëren