Personalisatie
Website personalisatie: Pop-up toevoegen aan je website of webshop
Website personalisatie: Pop-up toevoegen aan je website of webshop

Pop goes the weasel! Met pop-ups verras je al je klanten!

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pop-up

Waarom een pop-up?

Met een pop-up melding weet je 100% zeker dat je website of webshop bezoeker een door jou te bepalen boodschap niet zal missen. Gebruik een pop-up daarom bijvoorbeeld voor een aanbieding of kortingscode die je bezoeker niet zal willen mislopen. Of je kunt zorgen dat (potentiële) klanten niet voor een dichte deur komen te staan door ze te laten weten dat je tijdens de feestdagen gesloten bent!

Wat is een pop-up?

Een pop-up is een melding die ineens tevoorschijn springt (op de voorgrond van je website) en daardoor niet te missen valt door de bezoeker van je website of webshop. Jij bepaalt als website eigenaar exact op welke pagina en op welk moment de pop-up automatisch dient te verschijnen.

Hoe voeg je een pop-up toe aan je website of webshop?

Video uitleg:

[Video volgt]

Tekst uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Druk in de linker balk op "Personaliseren".

3. Zoek onder het kopje "Een regel kiezen" naar "Zelf bouwen".

4. Druk hier op de knop "Regel bouwen".

5. Kies de gewenste triggers uit de lijst of vink "weergeven voor alle bezoekers" aan.

6. Klik bij "Actie toevoegen" op de actie "Pop-up" en druk vervolgens op "Volgende".

7. Kies een pagina waarop de pop-up mag worden getoond en druk vervolgens op "Volgende".

8. Pas in de pop-up de tekst en knop aan naar de gewenste inhoud en opmaak.

9. Klik op "pop-upinstellingen" en pas de stijl aan naar de gewenste instellingen.

10. Druk rechtsboven op "Klaar" wanneer je klaar bent.

11. Geef de regel een duidelijke naam zodat je hem makkelijk terug kan vinden en vink "Regel eenmaal per bezoeker weergeven" aan mocht je dit willen.

12. Vink "Nu publiceren" aan mocht je de regel meteen live willen zetten.

13. Druk op "Regel opslaan" wanneer je klaar bent.

14. Wil je jouw wijzigingen zichtbaar maken op je live website of webshop vergeet dan niet om op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan de pagina.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je een pop-up aan je website/webshop toegevoegd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Meer personalisatie artikelen

Dit artikel maakt deel uit van een reeks van 7 artikelen over personalisatie waardoor je meer bezoekers en verkopen krijgt door het opmaken van je website of webshop voor speciale evenementen.