Verborgen elementen gebruiken op je website of webshop

[VIDEO] We leren je hoe je rijen, kolommen of widgets die verborgen zijn weer zichtbaar kunt maken en andersom

Robèr Coolen avatar
Geschreven door Robèr Coolen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom verborgen elementen?

Soms wil je tijdelijk iets laten zien op je website. Wanneer dit weer van de website af mag hoeft je dit niet te verwijderen. Je kunt de elementen ook verborgen maken waardoor je ze in de toekomst weer makkelijk en snel zichtbaar kunt maken. Het is ook een goede oplossing wanneer je een rij hebt die een andere indeling moet hebben op verschillende apparaten.

Wat zijn verborgen elementen?

Verborgen elementen zijn rijen, kolommen of widgets die wel op je website of webshop staan, maar niet zichtbaar zijn.

Hoe gebruik je verborgen elementen?

Video uitleg:

Tekst uitleg:

Elementen zichtbaar maken

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl

2. Klik op het icoontje met het oogje.

3. Alle verborgen elementen op deze pagina worden nu weer getoond.
4. De verborgen elementen die je weer wilt tonen, kunnen je op klikken. Er wordt dan een pop-up getoond met de vraag "Zichtbaar maken?".
5. Klik op "Ja" om het element weer te tonen.

Elementen verbergen

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl.

2. Klik met rechter muisknop op het item dat je wilt verbergen (bij rijen en kolommen op het label.

3. Ga in het menu naar "op apparaten verbergen".

4. Klik op de apparaten waarop je het element wilt verbergen. LET OP: wanneer je het element verbergt op het apparaat waar je op aan het werken bent zal je niet meer in het menu kunnen via dat apparaat. Het is daarom verstandig om het element als laatste te verbergen op de apparaat weergave waarop je bezig bent.