#WednesdayWisdom uitgelegd

(Bijna) wekelijks functionaliteiten en online marketing tips die je kunt laten toepassen of eenvoudig zelf uitvoert...

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave:

Wat is #WednesdayWisdom?

Het zijn (nieuwe) functionaliteiten en online marketing (seizoens-) tips die je website nog beter maken. Hoe jij deze ook kunt ontvangen lees je verderop!

Waarom #WednesdayWisdom?

Wist je dat vanaf het goSAMEN website servicepakket service-uren zijn inbegrepen? Deze uren kun je bijna overal aan besteden maar met de #WednesdayWisdom mailing herinneren we je hier proactief aan!

En heb je nu een goZELF servicepakket? Geen probleem! Juist voor diegenen die het zelf doen sturen we altijd een handige video mee om het goZELF te doen.

Het is ook een geweldige manier om de kennis van je eigen site op peil te houden en om snel op de hoogte te zijn van nieuwe functionaliteiten die je website nog effectiever maken!

Welke onderwerpen komen voorbij in de #WednesdayWisdom?

Bestaande onderwerpen:

Nieuwe onderwerpen - Bepaal zelf het onderwerp(!):

Het kost 1 minuut Ć©n je krijgt sowieso persoonlijk antwoord!


Hoe werkt de #WednesdayWisdom mailing?

  1. Beoordeel of de #WednesdayWisdom interessant voor je is door op een link in de e-mail te klikken waarna je naar dit support centrum gaat.

  2. Lijkt het je wat dan kun je het ZELF doen met de uitleg in het artikel OF je klikt op de button SAMEN doen of LATEN doen in de chat die omhoog komt.

  3. Vul het formulier in en we nemen contact met je op om het SAMEN te doen of je kiest ervoor om het te LATEN doen zodat het je geen tijd kost.

  4. En heb je een goZELF pakket? Dan kun je er ook voor kiezen om het te laten doen, je betaald dan het geldende uurtarief.

Hoe ontvang je de #WednesdayWisdom?

Manier 1) wordt klant šŸ˜‰

Manier 2) via onze nieuwsbrief

Manier 3) volg ons op social media

Vindwoorden: wednesday, woensdag, wisdom, kennis, nieuwsbrief, mailing

Was dit een antwoord op uw vraag?