Een iFrame HTML generator widget toevoegen aan je website of webshop
Een iFrame HTML generator widget toevoegen aan je website of webshop

Waarom een iFrame HTML generator? Dan hoef je niet zelf de HTML van het iFrame te plaatsen en kun je alle instellingen via de widget doen!

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is een iFrame?

Een iFrame is een widget waarmee je andere websites in jouw site kunt laten zien.

In onderstaand voorbeeld hebben we onze afspraken tool (in dit geval de URL https://graaggoedonline.24sessions.com/catch-up) met een iFrame in onze website gezet.

Waarom een iFrame HTML generator gebruiken?

Dan hoef je niet zelf de HTML van het iFrame in je site te plaatsen en kun je alle instellingen via de widget doen i.p.v. in HTML want die wordt op de achtergrond voor je gegenereerd.

Hoe voeg je een iFrame generator toe?

Video uitleg:

Tekst uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga naar de pagina waar je een iFrame generator wil plaatsen.

3. Ga naar "Widgets" in de linker balk.

4. Zoek naar "iFrame generator".

5. Sleep de widget naar de plek waar je een iFrame generator wil plaatsen en laat los wanneer de widget op de juiste plek staat.

6. Selecteer het type iFrame dat je wilt laten zien (Website, Facebook Video of Facebook Post). Website gebruik je wanneer je een URL wilt laten zien.

7. Plaats de URL van de Facebook video, Facebook post of website in het URL vlak.

8. Pas eventueel nog de breedte en hoogte aan met de sliders zoals hieronder aangegeven.
    ​

9. Wil je jouw wijzigingen zichtbaar maken op je live website vergeet dan niet om op "Opnieuw publiceren" te drukken rechts bovenaan.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet je hoe je een iFrame toevoegt aan je website. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Vindwoorden: Facebook, posts, videos, website, iframe, iframe generator, widget, media