Social media widgets
Een delen (social share) widget toevoegen aan je website of webshop
Een delen (social share) widget toevoegen aan je website of webshop

[VIDEO] Laat je website pagina's gemakkelijk delen en krijg meer geïnteresseerde bezoekers!

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom de delen widget gebruiken?

De delen-widget maakt het voor sitebezoekers eenvoudig om je pagina's van je site met hun sociale netwerk zoals vrienden, bekenden of collega's te delen. Zo krijg je meer bezoekers naar je site die ook meer geïnteresseerd zijn aangezien ze door een bekende zijn doorverwezen!

Wat is de delen widget?

De delen widget is een widget waarmee bezoekers pagina's van je site kunnen delen via hun eigen (social) media accounts:

• Facebook

• Twitter

• LinkedIn

• WhatsApp

• E-mail

LET OP: jij hoeft dus niet 1 van bovenstaande accounts te hebben/gebruiken!
PRO TIP: ons advies is om alle opties altijd aan te zetten.

Hoe gebruik je de delen widget?

Video uitleg:

Tekst uitleg:

1. Log in op mijn.graaggoedonline.nl en klik bij je website of webshop op "Bewerken".

2. Ga naar de pagina waar je de delen widget wilt plaatsen.
    PRO TIP: plaats de delen widget in een rij bovenaan de voettekst (footer) van je website zodat deze automatisch op iedere pagina verschijnt.

3. Klik in de linker balk op "Widgets".

4. Zoek naar "Delen" en sleep de widget naar de gewenste plek.

5. Selecteer de platformen waarmee je de bezoeker wil laten delen.
    PRO TIP: ons advies is om alle opties altijd aan te zetten.

6. Mocht je de titel zichtbaar willen maken kan dat door op het oog icoon te drukken naast de titel.

7. Klik bovenaan in het widget venster op het tabblad "Ontwerp" om het ontwerp aan te passen.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, weet je hoe je een delen widget aan je website of webshop toegevoegd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Vindwoorden: social, sociaal, sharing, social button, buttons, tool, plugin