Google producten
Google Mijn Bedrijf
Google Mijn Bedrijf: afwijkende openingstijden toevoegen

Laat je klanten niet voor een dichte deur staan of bellen naar een nummer dat niemand opneemt terwijl dat normaal wel kan.

Rik Smeets avatar
Geschreven door Rik Smeets
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom aangepaste openingstijden in Google Mijn Bedrijf?

Afwijkende openingstijden toevoegen is belangrijk om je klanten goed geïnformeerd te houden, anders staan ze misschien voor een dichte deur of bellen ze naar een nummer dat niemand opneemt. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Voorbeelden van aangepaste openingstijden:

• Een vakantiesluiting

• Wanneer je met de feestdagen gesloten bent

• ​Wanneer je tijdelijk moet sluiten door ziekte

voorbeeld van openingstijden in Google

Hoe pas je jouw openingstijden aan in Google Mijn Bedrijf?

Video-uitleg:

Tekst-uitleg:

1. Kies een locatie waarvoor je aangepaste openingstijden wilt toevoegen.

2. Druk op "info" in het linker menu.

3. Druk op het potlood icoon naast "Voeg afwijkende openingstijden toe".

4. Hier staan alle nationale feestdagen opgesomd. Maar je kan ook onderaan op "Nieuwe datum toevoegen" klikken om bijvoorbeeld een vakantie door te geven.

5. Je kan op "Openingstijden bevestigen" klikken om openingstijden te wijzigen en ze vervolgens opslaan door op "Openingstijden toevoegen" te klikken.

6. Klik vervolgens rechtsonder op toepassen om alles op te slaan.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je aangepaste openingstijden toegevoegd aan Google Mijn Bedrijf. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op door rechtsonder een chat te starten en wij helpen je graag.

Meer Google Mijn Bedrijf artikelen

Dit artikel maakt deel uit van een reeks van 8 artikelen over Google Mijn Bedrijf waardoor je meer bezoekers en verkopen krijgt door betere lokale vindbaarheid en het plaatsen van reviews op je website of webshop want wist je dat 92% van de mensen klantervaringen, oftewel reviews, bekijkt alvorens ze overgaan tot aankoop?

Vindwoorden: Google Mijn Bedrijf aanpassen, feestdagen, gesloten, melding, afwijkende openingstijden toevoegen, aangepaste openingstijden, Google openingstijden aanpassen, tijdelijke openingstijden, vakantie